петак, 15. фебруар 2013.

Слово о Љубави - Књижевно вече

Јасна Дејић, Радмила Станковић, Ружица Радуљ, Милан Вишњић 

У организацији Центра за културу Кучево, одржано је предивно књижевно вече "Слово о Љубави". Уз романтичну лагану музику и свећице, ређали су се спонтано стихови о љубави аутора и чланова Књижевног клуба Стеван Раичковић из Кучева и то писаца Ружице Радуљ, Јасне Дејић, Радмиле Станковић и Милана Вишњића .



Јасмина Благојевић, Јасна Дејић, Ружица Радуљ, Милан Вишњић

Директор Центра за културу Јасмина Благојевић је била домаћин вечери где је самим уводом у вече и најавом програма у неколико сажетих речиница рекла истину о љубави који сваки човек поседује. Вече је било изузетно посећено. Валентиново је дан слања порука од срца - срцу, и увек у форми срца. Дарови јесу драги, али доживљаји су оно што трајно носите. Дарујте речи, додире, време. Љубите, јер љубав је као ваздух када га има какав год да је, дишемо, када га нема гушимо се. Љубите! И немојте рећи да вас нису даровали... !


Радмила Станковић

1 коментар:

  1. Lepo uradjen posao,Rado...Al zašto da budemo skromni?Organizacija je bila na visokom nivou.Ambijent veoma lepo osmišljen.Svečana sala mala.za sve prisutne.Atmosfera spontana kao u društvu starih dobrih prijatelja...a sve to začinjeno muzičkom pratnjom profesora Ćamilovića i Ivana Veljkovića.Veče za pamćenje.Još jednom je Književni klub opravdao svoje postojanje i svoju svrhu.....da lepom rečju širi čarobne vibracije...koje će zbližavati ljude...a to pored afirmacije pesnika ovoga kraja i jeste prava misija kluba.Pozdrav svima koji su to veče odvojili svoje vreme i tih sat i po podelili nezaboravne trenutke sa nama.

    ОдговориИзбриши